Tatăl Denisei Răducu a refuzat să primească o parte din averea solistei! ‘Mi-aș da viața să o mai văd o dată’

25.11.2019, 14:15
Tatăl Denisei Răducu a refuzat să primească o parte din averea solistei! 'Mi-aș da viața să o mai văd o dată'
Tatăl Denisei Răducu a refuzat să primească o parte din averea solistei! 

Denisa Răducu a pierdut lupta cu viața pe 23 iulie 2017! Cancerul a răpus-o la doar 27 de ani. Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, a lăsat în urmă o familie îndurerată.

Tatăl Denisei Răducu a refuzat să primească o parte din averea solistei!

Deși părinții săi au dus-o la numeroase tratament în străinătate, din păcate nu a mai putut fi salvată.

După moartea solistei de muzică de petrecere, s-a trecut la împărțirea averii. Tatăl și mama Denisei Răducu au căzut la o înțelegere și au convenit ca bunurile artistei să fie luate de sora acesteia, Adelina.

Emilian Răducu, tatăl solistei, a explicat că nu și-a dorit niciodată nimic din averea fiicei sale decedate. Singura lui dorință este să o mai vadă o singură dată.

”Eu, ca tată al Denisei, nici nu am putut să mă gândesc la averea ei. Ar fi fost culmea să mai vreau ceva de acolo. Vă zic sincer, ar fi culmea să doresc ceva din averea ei. Eu, sau oricine altcineva din familie în afară de sora ei. Acum s-au liniștit oricum lucrurile, nu se mai pune problema… Dar, vă spun  doar atât: mi-aș da averea, viața și orice altceva ca să o mai văd o dată”, a declarat Emilian Răducu pentru www.spynews.ro.

Tatăl cântăreței trăiește modest și a mărturisit că nu s-a pus problema să se zbată pentru bunurile Denisei Răducu.

‘De fiecare dată când venea aici, din sărăcia mea, din tot ce aveam, din tot ce am…. i-aș fi dat orice. Dacă dorea ceva, indiferent ce, iar eu puteam să îi ofer, o făceam fără să mă gândesc. Nu mă gândeam că nu am bani, ca nu se găsește… Rezolvam! Era odorul meu, lumina mea, ar fi culmea să nu îi dau. Și, niciodată, dar absolut niciodată, nu m-am gândit să iau ceva de la ea! Îi sunt tată, eu trebuie să îi ofer… Îmi pare rău doar că nu am putut să îi ofer mai multe zile, să îi fi dat de la mine, atâta tot’, a mai adăugat Emilian Răducu.

Sursa: Spynews.ro

citește și...