Tatăl Alexandrei Măceșanu, la un pas să fie executat silit. Ce s-a întâmplat

02.03.2020, 17:15
Tatăl Alexandrei Măceșanu, la un pas să fie executat silit. Ce s-a întâmplat
Tatăl Alexandrei Măceșanu, la un pas să fie executat silit

Tatăl Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a declarat că a răpit-o și a ucis-o, se află la un pas să fie executat silit. 

Ion Măceșanu a fost obligat, recent, de instanță să plătească cheltuieli judiciare în procese intentate. Bărbatul este revoltat de decizie și spune că, dacă nu achită cei 25 de lei în trei luni, va fi executat silit. 

Tatăl Alexandrei Măceșanu, la un pas să fie executat silit

La fel de deranjat de această situație s-a declarat și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, care susține că „victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii”.

„Asta este DREPTATE⁉️ Mai este ceva de spus⁉️ Lacrimi, durere, umilință, revoltă❗Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii‼ Să nu va mire, dragi lideri, când ne vom face singuri dreptate: Detașamentele de Apărare Civică – DACII vor deveni o normalitate într-un stat mafiot‼‼‼

P.S.: Imagine cu hotărârea Curții de Apel Craiova prin care verii mei trebuie să plătească 25 RON fiecare pt că au cerut mutarea judecării lui Dincă‼ În caz contrar, ii execută silit.. No comment!”, a scris bărbatul pe o rețea socială.

citește și...