Târgul de Crăciun din București se deschide pe 26 noiembrie, în condiţii speciale. Care sunt regulile de acces

13.11.2021, 12:06
Târgul de Crăciun din București se deschide pe 26 noiembrie, în condiţii speciale. Care sunt regulile de acces
Foto: caracter ilustrativ

Târgul de Crăciun de la Bucureşti se va desfăşura în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii.

Primăria Capitalei anunță că în acest an evenimentul se va desfăşura în condiţii speciale, din cauza pandemiei.

„Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează între 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, în Piața Universității evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă – Bucharest Christmas Market. Persoanele care doresc să se înscrie ca expozanți la cea de-a XIV-a ediție a Bucharest Christmas Market pot consulta regulamentul disponibil.”, se arată pe pagina Bucharest Christmas Market.

Cum se face accesul la Târgul de Crăciun 2021

Preţul biletului pentru o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei la casa de bilete de la faţa locului. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie (pe Entertix.ro), iar casa de bilete funcţionează pe toată durata de desfăşurare a evenimentului Bucharest Christmas Market, potrivit agerpress.ro.

Este primul an în care accesul costă bani.

Accesul participanţilor se realizează în limita a 30% din capacitatea spaţiului de desfăşurare a evenimentului şi este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19. Sunt exceptaţi de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoţiţi de o persoană majoră .

Nicușor Dan nu va fi prezent la Târgul de Crăciun

Nicușor Dan nu poate participa la Târgul de Crăciun Bucureşti pentru că nu este vaccinat.

citește și...