Tânără găsită moartă pe plaja din Vama Veche! E șocant ce făcuse cu doar câteva minute înainte

02.07.2019, 12:00

Clipe de groază pe plaja din Vama Veche, luni dimineață! O tânără de 19 ani a fost găsită fără viață. Ioana Mădălina Banu dispăruse în urmă cu o săptămână în mare, în zona plaje din 2 Mai. Atunci, polițiștii i-au găsit hainele și telefonul.

Tânără găsită moartă pe plaja din Vama Veche!

Trupul adolescentei a fost descoperit în zona ‘Baldachine’ de pe plaja Vama Veche, în jurul orei 06.00. Din primele informații furnizate de anchetatori, pe trupul fetei nu s-au găsit urme de violență, iar prima ipoteză ar fi cea a sinuciderii.

Ioana Mădălina Banu era o tânără liniștită, așa cum o descrie și mama sa, pe care a sunat-o cu doar câteva ore înainte de a muri.

Tânăra era din Dărăbani, județul Constanța și lucra la un hotel din stațiune. Ioana s-a distrat cu prietenii duminică seară și ar fi intrat în mare să facă o baie. Luni dimineață, trupul tinerei a fost găsit fără suflare pe plaja din Vama Veche. Părinții acesteia au mărturisit că ea nu știa să înoate și îi era frică de apă.

‘M-a sunat la 5 jumate că am luat salariu. Am mai rămas cu 300 de lei îţi trimit ţie 200 de lei cu șoferul. Ce faci la vamă? Ies cu colegii pe faleză. Orice mișcare făcea ne suna. Vii dimineaţa acasă? Şi zice ‘nu ştiu dacă vin’. Asta a fost ultima vorbă a ei. Era o fată liniştită’, a povestit femeia, potrivit stirileprotv.ro.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost transportat la morgă pentru efectuarea unei necropsii, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

citește și...