Tamara Buciuceanu, intubată și ventilată mecanic! Ce spun medicii despre starea actriței

15.10.2019, 11:57
Tamara Buciuceanu, intubată și ventilată mecanic! Ce spun medicii despre starea actriței
Cum arată imobilul în care locuia Tamara Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu-Botez se află în stare gravă. Anunțul a fost făcut de medicii de la Spitalul Elias, unde marea actriță se află internată de pe 3 octombrie. 

Din păcate, medicii care o îngrijesc pe Tamara Buciuceanu au adus astăzi vești proaste. Dacă în urmă cu câteva zile au anunțat că actrița se simte mai bine, între timp starea sa s-a schimbat în rău. 

Tamara Buciuceanu, intubată și ventilată mecanic

„E într-o stare gravă. Este intubată și ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, a comunicat, pentru mediafax.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Artista în vârstă de 90 de ani a sunat la 112 după ce a a simțit dureri în piept, iar medicii au decis să o transporte de urgență la Spitalul Elias din Capitală. Internarea a survenit pe fondul unei boli cardiace mai vechi, care s-au acutizat.

Anul trecut, la aniversarea a peste 65 de ani de la debutul ei pe scenă, „Doamna comediei românești” a transmis un mesaj emoționant: „Să știți că bucuria mea de astăzi este că nu m-ați uitat. (…) Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-ați aplaudat 65 de ani, înseamnă că ați înţeles ce am vrut să spun pe scenă”.

„Când nu veţi mai mirosi flori de câmp pe scenă seara / Poate vă veţi întreba atunci unde-o fi plecat Tamara?”, a mai spus marea actriță. 

citește și...