Sylvester Stallone a anunțat că începe lucrul la „The Expendables 4”

08.07.2019, 15:25
Sylvester Stallone a anunțat că începe lucrul la „The Expendables 4”
Filmările ar putea începe anul acesta

Actorul american Sylvester Stallone a anunțat, zilele trecute, că este pregătit să înceapă munca pentru „The Expendables 4”. Zvonuri legate de peliculă au apărut încă de acum doi ani, însă starul a fost ocupat cu alte proiecte, „Creed2” și „Rambo4”.

Într-un mesaj de pe contul său de Instagram, Sylvester Stallone a dezvăluit că producția celei de-a patra peliculă din seria „The Expendables” stă să înceapă. 

„Toate acele artificii lansate de 4 iulie mi-au pus rotițele în mișcare! Dau startul pregătirilor pentru noua aventură”, a scris actorul în dreptul unei fotografii în care este îmbrăcat în costumul lui Barney Ross, personajul pe care îl interpretează în film.

Terry Crews nu va mai juca în „The Expendables 4”

Numeroase zvonuri legate de producția „The Expendables 4” au apărut încă din 2017, însă până acum nu se cunoștea exact în ce stadiu se află proiectul. 

Viitoarea peliculă îi va avea în distribuție pe Arnold Schwarzenegger și Dolph Lundgren, însă Terry Crews a renunțat la rolul său, după ce unul dintre producătorii seriei a fost acuzat de hărțuire sexuală. 

 

citește și...