Suspectul de la Caracal spune că nu a violat-o pe Alexandra

20.08.2019, 12:57
Suspectul de la Caracal spune că nu a violat-o pe Alexandra
Gheorghe Dincă nu recunoaște violul

Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor cum a răpit-o și ucis-o pe Alexandra, însă primul avocat din oficiu al său a declarat că suspectul de la Caracal nu recunoaște violul. 

Deși Alexandra Măceșanu a spus în conversația de la 112 că a fost violată, Alexandru Bogdan, avocatul care l-a reprezentat inițial pe Dincă, a dezvăluit că Dincă susține că nu a întreținut relații sexuale cu adolescenta, deși i-a propus. 

„Nu a fost de acord Alexandra și nu a întreținut raporturi sexuale cu ea”

„Din ceea ce-mi amintesc, a declarat că nu a deținut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra și nu a întreținut raporturi seuale cu aceasta. Nu au fost discuții directe, ci niște apropo-uri în acest sens și i s-a oferit și niște sume de bani și ea a refuzat. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în același pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale. S-a trezit dimineața, a plecat la piață, ea i-a dat un bilețel pe care se menționau medicamentele, avea niște medicamente pe care le lua în mod frecvent, i-a spus ce să cumpere. A fost în Caracal la piață și la Craiova.”, a spus avocatul.

Foto: Inquam Photos

citește și...