Superstarul echipei lui Dragnea Junior, surprins într-un club de pe litoral

30.07.2019, 17:16
Superstarul echipei lui Dragnea Junior, surprins într-un club de pe litoral
Cristi Bud va juca din august la echipa lui Dragnea Junior

Fotbalistul Cristi Bud se bucură din plin de vacanță, mai ales că din august va juca la o altă echipă, cu care a bătut palma acum o lună.

Proaspăt transferat pentru doi ani la echipa lui Dragnea Junior, Turris Turnu-Măgurele, Cristian Bud este, cu siguranță, superstarul formației din Liga a II-a. Echipa din Turnu Măgurele, care este antrenată de Erik Lincar, se află la prima experiență în eșalonul secund, așa că Bud are ocazia să strălucească în postura de atacant. 

Până pe 3 august, atunci când va debuta în noul sezon fotbalistic, Bud se relaxează cât de mult poate. Recent, paparazzi l-au surprins pe jucător într-un club de pe litoral, în compania unui prieten.

Nu părea să se distreze prea tare

În imagini, se poate observa că atacantul nu este chiar „sufletul petrecerii”, preferând să verifice destul de des telefonul, cel mai probabil pentru a conversa cu soția sa, Mihaela. Mai mult decât atât, atunci când reflectoarele din club și-au mărit vizibil intensitatea, Bud și-a pus ochelarii de soare la ochi, ceea ce arată că sportivul nu e obișnuit să piardă nopțile prin discoteci. 

Cristian Bud s-a născut la Baia-Mare și a debutat în Liga a II-a la vârsta de 20 de ani. De-a lungul carierei sale, atacantul a activat la Liberty Salonta, Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj, FC Bihor, Debrecen, Pandurii Târgu-Jiu, Milsami Orhei, Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Yverdon Sport, iar pe 28 iunie a semnat cu Turris Turnu-Măgurele. 

„Nu este un pas înapoi, este o alegere făcută după mai multe oferte, dar am discutat cu Lincar, el m-a vrut foarte mult, iar din câte am observat, aici, la Turnu-Măgurele s-a construit o bază sportivă excelentă, cu un stadion foarte cochet. Sper să-mi ajut echipa și să înscriu cât mai multe goluri”, a declarat Bud după transferul la Măgurele.

Cristi Bud a trecut printr-o tragedie în 2013

Deși a fost la un pas să se lase definitiv de fotbal în 2011, după ce a suferit o triplă ruptură de ligamente, Cristi s-a recuperat și la șase luni distanță intra din nou pe teren. 

La doi ani de la nefericita accidentare și de la căsătoria sa, Bud a trecut printr-o tragedie în viața personală. Fiul său nou-născut a decedat la doar câteva zile după naștere, în urma unor probleme pulmonare. Între timp, sportivul a reușit să lase în urmă tragedia, iar în prezent este tatăl unui băiețel de patru ani, Milan, care pare să-i calce pe urme. 

„E mai bun ca mine, cu siguranţă. Cam de la 3 ani, când l-am dus prima dată la Chiajna, a învăţat singur să dea şi cu stângul şi cu dreptul. Nu l-a obligat nimeni. Şi nu e nicio diferenţă când loveşte mingea cu stângul sau cu dreptul. Poate o să zică lumea că exagerez, dar chiar ştie. Eu nu jucam aşa la vârsta lui, nici vorbă. Deocamdată este prea repede să îi spun să muncească, dar singur merge la antrenamente, nu l-am forţat. Merge la grădiniţă obligat, că ştie că merge şi la antrenament. Vrea fotbal în continuu. Şi când îl duc în vestiar se joacă cu băieţii. Sunt surprins că e foarte pasionat de fotbalul. N-am mai văzut copil, la vârsta lui, să fie atât de pasionat”, a povestit Cristi Bud.

 

citește și...