Suferința Oanei Lis: ”Îmi e teamă să mă duc la bunica mea să nu îi duc COVID”

12.08.2020, 16:01
Suferința Oanei Lis: ”Îmi e teamă să mă duc la bunica mea să nu îi duc COVID”
Suferința Oanei Lis: ”Îmi e teamă să mă duc la bunica mea să nu îi duc COVID”

Oana Lis a mărturisit că îi este teamă să meargă să o viziteze pe bunica sa din cauza riscului de a o infecta cu coronavirus.

Din cauza pandemiei de coronavirus care afectează întreaga lume, inclusiv țara noastră, Oana Lis, partenera de viață a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a mărturisit că nu merge să-și viziteze bunica. O iubește enorm de mult, însă nu vrea să o expună niciunui risc.

„Sunt foarte multe schimbări. Îmi e teamă să mă duc la bunica mea să nu îi duc COVID. Sunt multe lucruri care nu erau înainte. Nu avem ce face decât să ne adaptăm”, a declarat Oana Lis la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Oana Lis a comentat și despre schimbările pe care pandemia de coronavirus le-a adus în viața sa.

„Mă uitam înainte la cei care lucrau în multinaționale că stăteau cu laptopurile la cafenele și mi se părea foarte ciudat. Și acum procedez și eu la fel. Toată ziua stau cu laptopul în brațe și învăț tot feluri de cursuri online, dar bineînțeles că socializarea aceasta virtuală nu ar trebui să o excludă pe cea reală”, a mai spus soția fostului edil al Bucureștiului.

Evită să meargă la petreceri și să se întâlnească cu lume

Oana Lis a mai spus că, de teama infectării cu noul coronavirus, evită să meargă la petreceri și să se vadă cu multă lume.

„Eram o persoană foarte sociabilă. Zilnic mergeam la două, trei restaurante, mă întâlneam cu o grămadă de prieteni, evenimente, dar nu înseamnă că nu pot să mă adaptez la noua situație. Dar este greu. (…) Nu mai socializez ca în trecut și evit să mă văd cu persoane, să merg la petreceri”, a mărturisit Oana Lis.

Alte 1.415 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 65.177.

citește și...