Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu soția însărcinată! Primele declarații ale artistului

08.10.2020, 11:10
Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu soția însărcinată! Primele declarații ale artistului
Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu soția însărcinată! Primele declarații ale artistului

În urmă o zi, Ștefan Stan a ajuns la spital cu soția însărcinată. Simona este gravidă în aproape nouă luni și urmează să nască. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată la începutul lunii viitoare.

Ștefan Stan și-a dus soția gravidă la spital

Din nefericire, viitoarea mămică s-a simțit rău în ultima perioadă și a ajuns de urgență la spital. Pe rețelele de socializare, artistul și-a anunțat fanii că Simona a fost internată pentru mai multe investigații și i-au fost făcute mai multe perfuzii

“Vă mulțumim pentru mesaje’, a scris artistul pe o fotografie, la scurt timp după ce a plecat cu soția lui de la clinica privată unde a primit îngrijiri medicale.

În urmă cu câteva luni, Ștefan Stan și soția lui, Simona, au anunțat pentru prima dată la o emisiune tv că urmează să devină părinți. Cei doi vor avea o fetiță.

Simona urmează să nască o fetiță

‘Toată lumea știe că-mi doresc fetiță foarte mult. Și Simona și-ar dori fetiță. Am făcut testul genetic pentru că la ecografie se poate schimba și peste câteva luni. O să fiu tată de fată! Înainte să fie însărcinată, noi vorbeam de nume de fată. Mama mea, cât a trăit, a cumpărat haine pentru fetițe’, a spus câștigătorul Vocea României, la ‘Teo Show’.

Ștefan Stan și Simona s-au cununat civil la finalul lui 2019, la trei săptămâni de la moartea mamei artistului. În 2021 urmează să facă cununia religioasă.

“Am făcut doar cununia civilă. Urmează să o facem și pe cea religioasă. Peste aproximativ un an o să fie. Inițial, voiam să facem anul acesta nunta, undeva prin august, dar avem alte priorități, care ne-au făcut să amânăm evenimentul. Nu e așa important, e doar o nuntă”, a declarat Ștefan Stan pentru libertatea.ro.

citește și...