Ștefan Bănică Jr., mesaj dureros despre moartea lui Alexandru Darie: ‘Drum bun, Ducu!’

19.09.2019, 16:27
Ștefan Bănică Jr., mesaj dureros despre moartea lui Alexandru Darie: 'Drum bun, Ducu!'

Alexandru Darie a pierdut lupta cu viaţa la doar 60 de ani. Fiul lui Iurie Darie a decedat pe 18 septembrie, la Spitalul Fundeni din Capitală. Suferea de ciroză hepatică.

Ștefan Bănică Jr., mesaj dureros despre moartea lui Alexandru Darie: ‘Drum bun, Ducu!’

Ștefan Bănică Jr. a postat pe rețelele sociale un mesaj dureros despre moartea lui Alexandru Darie. Iată cum sună acesta:

‘A murit Alexandru Darie, poate cel mai talentat regizor de teatru al generatiei mele. Acum mai bine de o luna a plecat dintre noi o alta mare regizoare, Catalina Buzoianu. Atentia media a fost minima. In cazul lui Ducu, “atentia” a crescut, probabil, pentru ca a fost baiatul lui Iurie Darie, desi depasise de mult acest statut.

Din pacate, se vorbeste mult prea putin despre spectacolele importante pe care le-au lasat mostenire teatrului romanesc si care au influentat si au inspirat alte generatii de regizori, spectacole de care publicul tanar ar trebui sa auda.

E mai important decat sa afle la ce spital au fost internati, daca au fost casatoriti sau divortati, ori ce avere lasa rudelor. Poate sunt subiectiv sau sentimental, tinand cont de faptul ca am avut ocazia sa lucrez cu amandoi, dar cred ca e bine sa invatam odata sa ne apreciem valorile cat sunt in viata, sa le vedem creatiile, sa ne bucuram de ele si sa le promovam. Drum bun, Ducu!’

citește și...