Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, la 50 de zile de când a intrat în comă! Verdictul dur al medicilor

02.07.2019, 15:26
Vești proaste despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! Solistul se află în comă de mai bine de 50 de zile, la secția de Terapie Intensivă a spitalului Floreasca, după ce soția lui, Simona Secrier, l-a găsit inconștient.
Pe 13 mai, Mihai Constantinescu a fost dus la spital, după ce a suferit un stop cardiac. Deși a trecut mai bine de o lună de când a fost internat, starea de sănătate a cântărețului nu este una tocmai bună.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, la 50 de zile de când a intrat în comă!

Familia acestuia a cerut transferul la o clinică din străinătate, însă medicii de la Floreasca au refuzat categoric, ținând cont de starea lui de sănătate precară. Din nefericire, medicii cred că acesta nu va rezista transferului.
Dacă ar ieși din comă, doctorii cred că ar putea suferi o hemoragie cerebrală și ar avea 1% șanse să ducă o viață normală.

În 2008, artistul a suferit o intervenţie chirugicală, în care medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş i-au montat două valve la inimă, iar în 2017, una dintre ele i-a fost schimbată. În luna martie a acestui an, el s-a simţit din nou rău, ajungând pe patul de spital. La acel moment, Mihai Constantinescu a acuzat probleme respiratorii și a fost internat la Spitalul Universitar București.

citește și...