Sportivii români au făcut spectacol la Budapesta, în lupta cu 900 de luptători din 16 ţări. Clubul sportiv din România care a obținut 10 medalii

01.11.2021, 13:37
Sportivii români au făcut spectacol la Budapesta, în lupta cu 900 de luptători din 16 ţări. Clubul sportiv din România care a obținut 10 medalii
Foto: C.S. COBRA Karate - Facebook

România a obținut cinci medalii de argint și cinci de bronz la Openul Ungariei, o competiție la care s-au adunat, potrivit organizatorului, peste 900 de sportivi din aproape 100 de de cluburi reprezentând 16 țări. Clubul Cobra Karate a obținut 10 medalii, în lupta cu cei 900 de luptători din 16 ţări.

Burcea Remus a câștigat două medalii de argint, la probele kumite Under 21 şi la juniori – 68 de kilograme, fiind urmat de Emilia Ştorobăneanu şi Ştefan Crivăţ care s-au plasat pe a doua treaptă a podiumului.

Următoarea în clasament este Andreea Kelemen, a doua poziție la copii + 30 de kilograme, scrie clubul Cobra Karate pe Facebook.

Clubul Cobra Karate a obținut 5 medalii de bronz

Sportivul Matei Goaţă a câștigat medialia de bronz, la juniori +61 de kilograme.

Silviu Manea şi Teodor Georgescu au obținut la Budapesta, totodată, o medalie de bronz.

De asemenea, Bianca Anghel (12-13 ani) şi Ioana Bălănescu (10-11 ani) au obținut medalii de bronz.

Sportivii români care s-au remarcat

Printre românii care s-au remarcat se numără și Andrei Cobzacu, Lorena Baicu, David Mutu, Christian Ţoncu, Cezar Maria şi Maria Bălănescu.

Astfel, clubul Cobra Karate s-a plasat cel mai bine din România, cu cele 10 medalii obținute de sportivii români, la competiţia care a adunat peste 900 de sportivi din 16 ţări.

Au existat și nemulțumiri

Clubul Cobra Karate reclamă că abitrajul nu ar fi fost unul corect. În caz contrar, ”numărul medaliilor ar fi fost mai mare și mai valoroase!”, scrie clubul Cobra Karate pe pagina de Facebook.

 

citește și...