Speak și iubita lui, scene fierbinți în piscină! Libelula s-a “încolăcit” peste cântăreţ

23.07.2019, 15:49

Speak și iubita lui, Cristina Ştefania, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de 2 ani, timp în care şi-au demonstrat iubirea pe reţelele de socializare.

Speak și iubita lui, scene fierbinți în piscină!

Speak se poate considera un bărbat tare norocos! Pe lângă faptul că are o carieră muzicală înfloritoare, iubita lui este o adevărată bombă sexy, râvnită de mulţi bărbaţi.

De când formează un cuplu cu celebrul solist, ‘Libelula’ este în atenţia tuturor şi captează atenţia ori de câte ori apare cu Speak.

În acest moment, cei doi se află în Barcelona, Spania, acolo unde se bucură de o vacanţă pe cinste. Şi pentru că este musai să îşi ţină fanii la curent cu tot ce se întâmplă, Speak a publicat o imagine fierbinte pe Instagram, iar în prim-plan a fost Ştefania.

Aceştia s-au fotografiat în piscină, iar poziţia sexoasei brunete a atras cele mai multe like-uri. Ştefania stă în braţele lui Speak, cu picioarele încolăcite pe corpul lui. Nici nu e de mirare de ce artistul nu-şi poate ţine mâinile departe de iubita sa. Cu un aşa trup tonifiat şi fund bombat ca al brunetei, nu ştim câţi s-ar fi abţinut.

 

View this post on Instagram

 

Diseară la 19:00!

A post shared by SPEAK (@iamspeak) on

citește și...