Soțul Andreei Bălan, la un pas de tragedie! Tatăl lui a vrut să îl omoare

20.12.2019, 10:52
Soțul Andreei Bălan, la un pas de tragedie! Tatăl lui a vrut să îl omoare
Soțul Andreei Bălan, la un pas de tragedie

Soțul Andreei Bălan a fost la un pas de tragedie! Tatăl lui a vrut să îl omoare, atunci când se aflau la înmormântarea unei rude apropiate. 

Un soț și un tată iubitor, George Burcea a trecut prin momente îngrozitoare în copilărie. Tatăl său era foarte agresiv și, astfel, nu au păstrat legătura de-a lungul anilor. 

Soțul Andreei Bălan, la un pas de tragedie

În urmă cu câteva luni, soțul Andreei Bălan a decis să se revadă cu tatăl său, după multă vreme, sperând că acesta s-a schimbat și regretă comportamentul avut în trecut. Cancan scrie că bărbatul s-a enervat în timpul conversației cu George și a scos un cuțit. 

„Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul fiului său. Soțul Andreei Bălan s-a apărat și a reușit să fugă, scăpând cu viață din situația neprevăzută. O rudă apropiată a povestit detalii incredibile despre relația dintre George Burcea și tatăl său.  

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat sursa. 

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei. Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară. Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește. Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om. Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi. După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu”, a mai spus ruda actorului.

La gala Elle Style Awards, soțul Andreei Bălan a dezvăluit că anul viitor plănuiește să lanseze un roman despre violența domestică, o carte inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale. 

citește și...