Soția unui preot din municipiul Bacău a murit după ce s-a aruncat dintr-o ambulanță

23.05.2019, 09:36
Soția unui preot din municipiul Bacău a murit după ce s-a aruncat dintr-o ambulanță

În vârstă de 41 de ani, soția unui preot din municipiul Bacău a decedat, miercuri, după ce s-ar fi aruncat din ambulanța cu care era dusă la spital. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit medicului Georgiana Andronic, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bacău, femeia de 41 de ani fusese preluată de un echipaj de pe Calea Moldovei, în noaptea de marți spre miercuri, după ce ar fi intrat cu mașina într-un gard, iar în timpul transportului la spital, pacienta s-a aruncat din ambulanţă.

În jurul orei 02.30 a venit un apel la 112, pentru o persoană ca agitată, care a intrat cu mașina într-un gard, pe Calea Moldovei, din municipiul Bacău. S-a deplasat la fața locului un echipaj, asistent cu ambulanțier, care a preluat pacienta de la echipajul de Poliție, așezând-o în ambulanță. În timp ce se deplasa spre spital și în timp ce asistenta medicală completa date despre pacientă, aceasta s-a aruncat din ambulanță și și-a produs un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență. Pacienta a fost transportată la Spitalul Județean Bacău, de aceeași ambulanță. A decedat la spital, dimineața”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Georgiana Andronic, medic în cadrul SAJ Bacău.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

citește și...