Soția preotului decedat de la Bacău, mesaj emoționant la 11 ani de la căsătorie: „Mai tare decât moartea e Iubirea!”

02.09.2019, 12:11
Soția preotului decedat de la Bacău, mesaj emoționant la 11 ani de la căsătorie: „Mai tare decât moartea e Iubirea!”
Cei doi s-au căsătorit acum 11 ani

La o lună de când preotul din Bacău Marius Bărăscu și-a pierdut viața într-un groaznic accident rutier, văduva sa a scris un mesaj plin de emoție. 

Marius Bărăscu a decedat la începutul lunii august, după ce un șofer a intrat pe contrasens și a lovit în plin autoturismul în care se afla preotul. 

Bărbatul a lăsat în urmă patru copii și o soție îndurerată, iar tristețea s-a amplificat în acest weekend, atunci când Marius și Petronela ar fi aniversat 11 ani de căsnicie. 

„Dragul meu, 11 ani… nu știu când s-au scurs, dar i-am trăit alături de tine și asta prețuiește cât un secol”

Cu această ocazie, văduva preotului a scris, pe o rețea socială, un mesaj de suflet, acompaniat de fotografii emoționante. 

„Mai tare decât moartea e Iubirea! Astăzi…ieri…acum un an…acum 11 ani ne întorceam acasă fericiți și mulțumiți de nunta noastră simplă. Doar între prieteni și câteva rude. N-am vrut altceva, ne temeam să nu ”stingherim” cumva prezența lui Hristos sau să plece din cauza vreunui nuntaș mai petrecăreț… Am vrut să păstrăm duhul Liturghiei și al Cununiei, iar la agapa bucuriei să ne însoțească Cel ce ne-a unit pentru veșnicie. Dragul meu, 11 ani… nu știu când s-au scurs, dar i-am trăit alături de tine și asta prețuiește cât un secol”, a scris Petronela Bărăscu.

 

citește și...