Soţia lui Tudor Gheorghe a murit! Georgeta Luchian Tudor avea 86 de ani

27.01.2021, 09:29
Soţia lui Tudor Gheorghe a murit! Georgeta Luchian Tudor avea 86 de ani
Soţia lui Tudor Gheorghe a murit! Georgeta Luchian Tudor avea 86 de ani/ foto: captura video

Soția rapsodului Tudor Gheorghe a murit! Actriţa Georgeta Luchian Tudor avea 86 de ani. Vestea tristă a fost dată de reprezentanţii Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova.

Georgeta Luchian Tudor era una dintre actriţele emblematice ale Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova.

Tudor Gheorghe și Georgeta Luchian erau căsătoriți de mai bine de 50 de ani. În urmă cu ceva timp, artistul a vorbit cu emoție despre momentul întâlnirii cu aleasa lui și despre căminul pe care și l-a construit alături de aceasta. I-a unit pasiunea pentru muzică şi pentru teatru.

Soţia lui Tudor Gheorghe a decedat

‘În anii studenţiei am întâlnit-o prima oară. Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat încă din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole.

Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 şi până astăzi nu ne-am mai despărţit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învăţat să gătesc şi să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre este acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viaţa de familie. Împreună avem un fiu, pe Tudor Adrian, care ne-a dăruit un nepot’, a povestit Tudor Gheorghe pentru click.ro.

Actriţa Georgeta Luchian Tudor era născută la Brăila și a absolvit Institutul de Teatru în 1963.

citește și...