Soția lui John Travolta a murit! Kelly Preston avea 57 de ani și suferea de cancer la sân

13.07.2020, 13:35
Soția lui John Travolta a murit! Kelly Preston avea 57 de ani și suferea de cancer la sân
Soția lui John Travolta a murit! Kelly Preston avea 57 de ani și suferea de cancer la sân

John Travolta este în doliu! Soția lui, Kelly Preston, a decedat la vârsta de 57 de ani, după ce ani buni s-a luptat cu o boală grea.

Actrița fusese diagnosticată cu cancer la sân de mai bine de doi. Din păcate, boala a răpus-o în cele din urmă. Cel care a anunțat moartea ei a fost chiar celebrul actor John Travolta, care a scris pe rețelele de socializare despre acest eveniment tragic.

Soția lui John Travolta a murit

Kelly Preston a lăsat în urmă doi copii: Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani).

‘În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, o soție și o mamă iubită, a decedat după ce timp de doi ani a luptat cu cancerul la sân. Ea a ales să își țină lupta cu boala departe de ochii publicului, era sub tratament de mai mult timp, fiind susținută de familie și prieteni. Ea a fost un suflet luminos, frumos și iubitor, căruia i-a păsat de ceilalți și care a adus viață în orice lucru în care s-a implicat. Familia cere înțelegere și intimitate în această perioadă’, au declarat reprezentanții oficiali ai familiei, potrivit people.com.

Mesajul trist scris de John Travolta

John Travolta a scris un mesaj înduioșător despre soția care a decedat.

‘Cu inima grea vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a murit la doi ani de când a început lupta cu cancerul la sân. A luptat într-un mod foarte curajos, cu iubire și susținerea multor oameni. Eu și familia mea vom fi recunoscători tuturor doctorilor care s-au implicat și care ne-au ajutat.

Dragostea lui Kelly va rămâne mereu în amintira noastră. Îmi voi lua ceva timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare dacă nu veți ști de noi o perioadă. Dar să știți că vă vom simți sprijinul și dragostea în acest proces al vindecării’, a scris actorul pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta) pe

citește și...