Soția lui Gheorghe Dincă nu îl vizitează la închisoare! Femeia refuză orice legătură cu criminalul

17.09.2019, 18:19

Gheorghe Dincă se află închis de mai bine de două luni. Bărbatul de 66 de ani din Caracal este suspectul principal în cazul crimelor din Caracal, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Soția lui Gheorghe Dincă nu îl vizitează la închisoare! Femeia refuză orice legătură cu criminalul

Familia acestuia a fost audiată ore bune de procurorii DIICOT, însă soția și copiii săi nu au venit să îl viziteze în arest.

Daniela, fiica criminalului, a mărturisit că nu vrea să dea ochii cu tatăl său. Nici mama femeii, Elena, nu a mers să își vadă soțul, deși avea dreptul din punct de vedere legal.

Potrivit playtech.ro, Gheorghe Dincă i-a interzis nevestei sale să vină la închisoare și a preferat să îi țină departe de toată ancheta .

‘El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente’, au dezvăluit oameni din preajma lui Dincă.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a mărturisit că Dincă și-a negociat recunoșterea cele două crime și a cerut ca familia lui să fie protejată.

‘Am să vă fac o destăinuire importantă, atât cât pot. Dincă negociază cu autoritățile să nu se atingă de familia lui. Există în dosar probe, indicii care ne arată că a negociat pe recunoaşterea celor două crime, în special pentru a nu se lua cineva de familia lui. Să fie lăsată în pace (n. red. – familia lui Dincă)’, a dezvăluit avocatul.

Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, sunt indicii că Elena a văzut-o pe Luiza Melencu sechestrată în casa groazei din Caracal.

‘Este clar că din corespondențele din dosar sunt indicii clare și probe că această doamnă (soția lui Gheoghe Dincă – n.r.) s-a intersectat cu Luiza sau cel puțin că Luiza trăia în timp ce doamna era acolo.

Dacă acea doamnă a venit și a făcut o curățenie înainte de Paște cu degresant, cu soluții, cu nebunii, vine și curăță totul, inclusiv mobilierul pe care s-a găsit sânge foarte bine prelevat după ce a făcut curățenie, înseamnă că sângele acolo a apărut de la ei ființă vie după ce a făcut curățenie, ceea ce înseamnă că trăia Luiza când ea era acolo’, a declarat și avocatul Tonel Pop.

citește și...