Soția lui Bogdan Drăghici de la T.A.T.A. a cerut ordin de protecție pentru a-și proteja fiica, dar a fost refuzată de judecător

22.08.2019, 12:53
Soția lui Bogdan Drăghici de la T.A.T.A. a cerut ordin de protecție pentru a-și proteja fiica, dar a fost refuzată de judecător
Drăghici a fost arestat pentru 30 de zile

Fata vitregă a lui Bogdan Drăghici de la T.A.T.A. a dezvăluit că a fost abuzată sexual, însă judecătorul nu a luat în seamă declarațiile sale. 

Potrivit Libertatea, Helen Drăghici, fosta soție a președintelui asociației T.A.T.A., a cerut în instanță un ordin de protecție pentru a-și proteja fiica, după ce suspecta că tatăl ei vitreg a abuzat-o. 

Din păcate, deși avocata soției lui Drăghici a prezentat în instanță probe referitoare la abuzurile individului, printre care mărturia fiicei sale vitrege, judecătorul a decis că există „suspiciuni lipsite de susținere în faptele relatate”.

Bogdan Drăghici are două fete, ambele din mariaje diferite, și cea de-a doua soție a sa, Helen, i-a fost alături din 2008 până in 2016, apoi a divorțat de acesta, în iulie. La două săptămâni de la pronunțarea divorțului, femeia a cerut ordin de protecție pentru a o ține pe fetița sa departe de Drăghici, însă pe 22 iulie instanța a respins cererea. Drăghici a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat pentru viol.

 

citește și...