Soția criminalului de la Caracal rupe tăcerea! Ce i-a spus avocatului din oficiu

28.07.2019, 18:29
Soția criminalului de la Caracal rupe tăcerea! Ce i-a spus avocatului din oficiu
Gheorghe Dincă a recunoscut crimele astăzi

Elena Dincă, soția suspectului de la Caracal, a făcut declarații, pentru prima oară de la reîntoarcerea în țară din Italia, unde locuia de mulți ani.

Potrivit Antena 3, femeia se află și astăzi la casa lui Dincă, unde se desfășoară percheziții amănunțite în prezența suspectului. Avocatul din oficiu al criminalului, Alexandru Bogdan, a spus că soția mecanicului nu participă la percheziții, ci doar este ocupată cu activități gospodărești. 

„A fost un soț normal”

„La ora actuală se află și soția suspectului, dar are activități gospodărești, deci nu este implicată cu nimic. (…) Nu a fost niciun schimb de replici. Eu am discutat cu dânsa în cursul zilei de ieri și am vrut să văd cum a decurs relația dumnealor în trecut. Au 42 de ani de căsătorie, cu patru copii, realizați toți, la casele lor. E un om care din descrierea soției a fost un soț normal, care și-a îndeplinit rolul de soț. În opinia soției dânsului, în niciun caz nu putea fi bănuit de așa ceva și a fost total surprinsă când a auzit acuzațiile de care este bănuit soțul”, a declarat avocatul.

În urmă cu câteva ore, suspectul Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele. Bărbatul de 65 de ani a povestit că le-a ucis pe cele două fete dispărute, Alexandra și Luiza, iar în acest moment se află încă la locuința sa din Caracal, unde dă detalii despre modul în care le-a luat viața adolescentelor.

 

citește și...