Sora lui Gheorghe Dincă şochează la final de anchetă. Ce a recunoscut femeia

19.10.2019, 11:36
Sora lui Gheorghe Dincă şochează la final de anchetă. Ce a recunoscut femeia
Sora lui Gheorghe Dincă: "Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască!"

Sora lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Femeia a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre faptele comise de fratele său.

Sora lui Gheorghe Dincă şochează la final de anchetă

Femeia a mărturisit că bărbatul de 66 de ani a recunoscut toate ororile de frică. Deşi locuieşte tot în Caracal, Ioana Bărbulescu a susţinut că nu a mai călcat în casa acestuia din 20 ani, cu toate că înţelegeau bine.

Sora lui Gheorghe Dincă este convinsă că fratele ei nu este vinovat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, ci că apară pe altcineva.

Sora lui Gheorghe Dincă: “Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască!”

„Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: „Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta.

Hai la închisoare, hai acasă. Întruna aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, „Mai bine spun să o termin. Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască! Dacă nu recunoştea îşi vedea de treaba lui. Dar nu trebuia să recunoască pentru că, uite, toate se sparg acum în capul lui. De ce nu spune, dar nu îl bagă pe ăla, că i-o fi frică. E destul de greu”, a declarat Ioana Bărbulescu, potrivit România TV.

Mai mult de atât, femeia a spus că, dacă fratele ei ar fi fost într-adevăr criminalul, nu ar fi fost în stare să stea în curte cu rămăşiţele umane.

„Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul (…) Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni? Că tot aşa, spuseseră la început că s-a găsit în frigider. Păi, dar se poate una ca asta? Ce făcea cu ea? Eu de unde să ştiu ce a făcut el şi cum a făcut. Prima dată, zicea că nu recunoaşte, nu recunoaşte şi până la urmă ce o fi zis „Lasă dracu, am făcut-o, să mă ia, să mă ducă odată, ca să termine”. Eu așa cred”, a mai declarat sora lui Gheorghe Dincă.

citește și...