Sora lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri despre criminal: „Eu nu cred că a făcut așa ceva”

30.07.2019, 12:02
Sora lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri despre criminal: „Eu nu cred că a făcut așa ceva”
Sora lui Gheorghe Dincă îl crede nevinovat

Din ce în ce mai multe persoane apropiate de suspectul din Caracal, Gheorghe Dincă, fac dezvăluiri despre mecanicul de 65 de ani și despre motivele care l-ar fi împins să devină un ucigaș cu sânge rece. 

Potrivit Libertatea, Ioana Bărbulescu, soră vitregă a criminalului de la Caracal, consideră că bărbatul nu era în stare să facă așa ceva. Ba, chiar mai mult, femeia crede că Dincă și-a recunoscut crimele deoarece „i s-a urât” să treacă prin anchetă. 

„Nici pentru el nu a fost ușor, eu îl cred”

„Am și plâns, nu mai am poftă nici să mai mănânc. Eu nu cred că a făcut așa ceva. Și el are copii. Dar a mărturisit. Cred că a spus-o că i s-a urât. Să se termine odată cu mine, să nu mă mai poarte de colo, colo… Și nu știu, s-ar putea acuma să se fi îmbolnăvit ceva, că vă dați seama, atâta singurătate… O viață întreagă cât a trăit acolo, singur, singur. Copiii nu au mai venit, ea (n.red. – soția) nici atât. Sunt ani de zile de când stă așa. Îmi pare rău de el, că se distruge și el, cu atâta suferință. Vă zisei, singurătatea asta nu i-a prins bine, sub nici o formă. Adevărul ăsta e: singurătatea e cea mai grea boală. Nici pentru el nu a fost ușor. Eu îl cred”, a spus sora lui Dincă.

citește și...