Şocant! Fetiţă de 5 ani din Vrancea, abuzată sexual sub ochii mamei sale. Femeia a filmat toată scena

24.07.2019, 18:09

Caz absolut şocant într-un sat din Vrancea! O femeie a publicat pe Facebook imagini compromiţătoare cu fiica ei de 5 ani, în timp ce era abuzată sexual de concubinul său. Aceasta se amuza când bărbatul îi arăta copilului organele genitale.

Şocant! Fetiţă de 5 ani din Vrancea, abuzată sexual sub ochii mamei sale

Poliţiştii, procurorii şi inspectorii de la Protecţia Copilului au demarat, marţi, 23 iulie 2019, anchete, scrie adevarul.ro.

Tânărul de 25 de ani este acuzat că şi-a expus zonele intime în faţa minorei, iar incidentul a fost filmat de mama fetiţei.

În imaginile ajunse în mediul online (şi şterse ulterior) se putea observa cum bărbatul îşi arată zonele intime chiar în fata minorei. Întreg momentul ar fi fost surprins de mama fetiţei, care se amuză copios pe seama situaţiei imorale şi nu intervine în nici un fel.

Poliţia din localitate s-a sesizat şi bărbatul a fost dus la audieri. Ulterior, el a fost eliberat.

‘Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală  Năneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul online au fost distribuite fotografii şi o înregistrare video în care un bărbat apare in ipostaze cu tentă sexuală în prezenţa unei minore.

Faptele ar fi avut loc într-un imobil de pe raza comunei Măicăneşti, unde bărbatul domiciliază. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor. Totodată , a fost sesizată DGASPC’, a declarat Paula Enache, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, citat de adevarul.ro.

Mama copilei a filmat toată scena

Mama copilei este din Hunedoara şi are fetiţa de 5 ani dintr-o căsătorie anterioară. S-au mutat la iubitul femeii în urmă cu mai bine de un an. Din cauza neînţelegerilor, tânăra ar fi vrut să-l părăsească, dar nu înainte de a se răzbuna.

A arătat imaginile compromiţătoare cu bărbatul mai multor cunoscuţi, iar o persoană apropiată le-a postat pe Internet. Aşa au ajuns şi poliţiştii să le vadă. Mama fetiţei a fost şi ea audiată şi va fi supusă unei evaluări.