Șocant: Cornel Galeș a fost chemat în judecată la 2 luni de la moartea sa. Ce se va întâmplat cu unica lui fiică

30.01.2020, 12:29
Șocant: Cornel Galeș a fost chemat în judecată la 2 luni de la moartea sa. Ce se va întâmplat cu unica lui fiică
Șocant: Cornel Galeș a fost chemat în judecată la 2 luni de la moartea sa

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a decedat într-un accident de mașină în Spania, pe 30 noiembrie.  Cea care s-a ocupat de toate funeraliile bărbatului a fost
ultima lui parteneră, Viviana.

Șocant: Cornel Galeș a fost chemat în judecată la 2 luni de la moartea sa

Acum, la aproape 2 luni de la moartea lui, Cornel Galeș a fost chemat la tribunal în procesul pentru averea regretatei solistei de muzică populară. Ileana Ciuculete a decedat în martie 2017, din cauza unui unei ciroze în stadiu avansat.

Cornel Galeș a fost dat în judecată de băieții Ilenei Ciuculete Mugurel și Cristian Sfetcu, pentru bunurile artistei. Deși a murit, numele lui continuă să apară în acest proces. De asemenea, unica lui fiică va citată.

Noul termen de judecată va avea loc pe 5 februarie, la judecătoria Craiova. Înainte de a deceda, Cornel Galeș promisese că va trece pe numele lui locuința în care Cristi, băiatul cel mic al Ilenei Ciuculete, stă acum.

Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, iar Cristi l-a dat în judecată pe Galeș. Prin urmare, dacă fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit, fiica lui urmează să fie citată la tribunal. Tânăra de 30 de ani este singura îndreptățită să preia bunurile tatălui său.

Avocatul Răzvan Socoteanu, apărătorul lui Mugurel şi Cristian Sfetcu, a făcut primele declarații.

‘Am reuşit să iau legătura cu fata (Claudia – fata lui Cornel Galeş) şi aşteptăm o poziţie oficială a ei. Dacă nu va reacţiona în nici un fel, atunci bunurile tatălui ei vor fi vândute, ca băieţii să-şi primească partea lor. Ei nu vor nimic din ce nu li se cuvine, decât din moştenirea lăsată de mama lor. În privinţa procesului de la Craiova, pentru locuinţa lui Cristi, obligatoriu procedura se va face chiar dacă fata nu se va prezenta. Dar va fi şi ea citată’, a specificat acesta pentru Click.ro.

citește și...