Șocant: ce s-a descoperit la autopsia completă a lui Whitney Houston

14.02.2020, 17:54
Șocant: ce s-a descoperit la autopsia completă a lui Whitney Houston
Șocant: ce s-a descoperit la autopsia completă a lui Whitney Houston/ Foto: Profimedia

Whitney Houston a decedat la 48 de ani pe 11 februarie 2012, după ce s-a înecat în cada unui hotel din Los Angeles.

Autopsia celebrei soliste a scos la iveală detalii cutremurătoare despre cea care a încântat zeci de mii de oameni cu vocea sa.

Șocant: ce s-a descoperit la autopsia completă a lui Whitney Houston

Potrivit mirror.co.uk, trupul lui Whitney Houston era acoperit de cicatrici și răni. În plus, cântăreața avea 11 dinţi lipsă, o perucă cusută de păr şi nu mai avea deloc sprâncene.

Medicii legiști au concluzionat că moartea vedetei a fost înecare accidentală cauzată de probleme cu inima şi consum de cocaină. Mai mult de atât, Whitney Houston avea probleme mari la inimă, ea având o arteră blocată în proporţie de 60%.

Înainte de a muri, Whitney s-a plâns că o doare gâtul și a mers să facă o baie fierbinte. Cea care a găsit-o fără suflare a fost asistenta ei personală. În braț, avea o urmă mare de ac.

Apropiații săi au declarat că Whitney Houston era dependentă de droguri și alcool.

Bobbi Kristina, singurul copil al artistei, a avut parte de același sfârșit tragic. Tânăra a suferit enorm după pierderea mamei sale și a început să consume substanțe interzise.

Bobbi Kristina a murit la vârsta de 22 de ani, în iulie 2015. Fiica lui Whitney Houston a stat în comă aproape jumătate de an, după ce a fost găsită fără cunoștință în cadă, pe 31 ianuarie 2015.

Sursa: Mirror.co.uk

citește și...