Smiley, primele declarații despre relația cu Gina Pistol

31.08.2019, 11:43
Smiley, primele declarații despre relația cu Gina Pistol
Gina și Smiley au început să se afișeze public împreună

După ce vara asta au fost văzuți în repetate rânduri împreună, recent Smiley a vorbit pentru prima oară despre relația cu Gina Pistol. 

Acum două seri, artistul și prezentatoarea TV au mers împreună la petrecerea aniversară a cântăreței Jo, iar Smiley a făcut declarații despre iubita sa și despre planurile lor de viitor. 

După ce a vorbit despre piesa lansată recent alături de Marius Moga, „Ai grijă de femeia ta”, solistul a fost întrebat cum are el grijă de femeia lui și dacă îi duce cafeaua la pat dimineața. 

„Îmi place să fac cadouri persoanei iubite”

„Da, și asta! Dar cel mai important, nu doar pentru femeia din viaţa ta, dar şi pentru oamenii din jur, trebuie să fii prezent în viaţa lor când au nevoie de tine şi nu neapărat când vor ceva. Un gest cât de mic contează. De câte ori am ocazia, îmi place să fac cadouri persoanei iubite. Îmi place să ofer cadouri din astea mai interesante. O excursie, o vacanță, ceva despre care să îți amintești”, a spus Smiley. 

A recunoscut că a mers în Portugalia cu iubita sa, Gina 

Mai mult decât atât, artistul a recunoscut că a fost în vacanță alături de Gina, în calitate de iubiți, vara aceasta, în Portugalia. 

„Iau oamenii așa cum sunt și mă străduiesc să nu schimb foarte multe lucruri la ei. Pot să zic lucruri, să dau sfaturi, dar nu încerc să schimb omul. Oamenii se mai schimbă în funcție de cei din anturajul lor”, a mai dezvăluit Smiley. 

Întrebat dacă se gândește la căsătorie și copii, prezentatorul TV a răspuns: „Nu mă gândesc acum la asta. Iar dacă mă gândesc, nu aș spune”. 

citește și...