Smiley, declarații despre fetița sa. ”E cuminte, liniștită. Seamănă cu Gina”

16.03.2021, 10:47
Smiley, declarații despre fetița sa. ”E cuminte, liniștită. Seamănă cu Gina”
Smiley, declarații despre fetița sa. ”E cuminte, liniștită. Seamănă cu Gina”
Smiley a intrat în direct, prin Skype, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a povestit cum este viața sa de proaspăt tătic.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară luna aceasta. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor.

Smiley a vorbit despre fetița sa și edespre cum este în rolul de tătic la emisiune pe care Cătălin ;Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Smiley, declarații despre fetița sa. ”Este perfectă, minunată, e o minune pentru noi”

Smiley este mai fericit ca niciodată de când a devenit tătic. El a afirmat face absiolut tot pentru micuță alături de iubita lui, Gina Pistol.

„Sunt fix în camera fetiței, care arată foarte bine. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viața noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley, citat de click.ro.

”Deja bunica mea a devenit străbunică. De abia așteaptă să-și vadă strănepoata. De fapt, toată lumea abia așteaptă să o vadă. Suntem închiși ermetic în următoarea perioadă. Ascultăm muzică încontinuu. Fata mea e familiarizată cu muzica mea. E fan Jamiroquai, la un moment dat am pus altceva și a început să bâzâie. Doarme cu muzică”, a completat artistul.

citește și...