Simona Trașcă, imagine incendiară lângă bradul de Crăciun. A lăsat la vedere mai mult decât era cazul FOTO

10.12.2022, 14:28
Simona Trașcă, imagine incendiară lângă bradul de Crăciun. A lăsat la vedere mai mult decât era cazul FOTO
Simona Trașcă, imagine incendiară lângă bradul de Crăciun. A lăsat la vedere mai mult decât era cazul

Simona Trașcă a comis-o din nou! Focoasa blondină a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat lângă bradul de Crăciun aproape goală. Mai exact, vedeta s-a îmbrăcat într-o lenjerie intimă roșu ca focul și și-a lăsat la vedere fundul bombat. Cum era de așteptat, internauții au fost în extaz! 

Simona Trașcă, în vârstă de 42 de ani, are un corp de invidiat pe care știe să și-l pună în evidență cu fiecare apariție a sa. Cea mai recentă postare de pe Instagram a pus pe jar imaginația bărbaților. Cu toate că este mamă și are un fiu adolescent, vedeta este în continuare remarcată pentru fotografiile sexy de pe rețelele de socializare.

Simona Trașcă, aproape goală lângă bradul de Crăciun

De curând, blondina s-a pozat într-un costum minuscul, de culoare roșie, iar punctul de atracție a fost posteriorul ei, pe care a avut grijă să-l scoată în evidență cât mai tare.

Mai mult de atât, Simona Trașcă nu a ezitat să își încerce norocul pe un site pentru adulți. Așadar, și-a făcut cont pe OnlyFans. Aceasta a dezvăluit că a suferit prea mult din dragoste în ultimii ani, lucru care a determinat-o să își facă cont pe o astfel de platformă.

Și-a cont făcut pe OnlyFans

„Am suferit destul din iubire. Am aproape doi ani de zile de când am sentimentul ăsta de când nu mai îmi doresc pe absolut nimeni. Așa că, de ce să nu îmi fac relații virtuale? Acolo e permis orice și nu te rănește nimeni. Acolo pot să îmi postez pozele sexy pe care nu le pot posta pe alte rețele sociale. M-au întrebat foarte mulți dacă am cont pe site-ul respectiv și am zis că nu o să îmi fac niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată.”, a mărturisit Simona Trașcă la Antena Stars.

„Depinde până unde vrei să mergi, cât de provocatoare vrei să fii acolo. O să văd dacă o să prind curaj sau nu, momentan am doar o zi de când mi-am făcut acest cont.”, a mai spus ea.

citește și...