Simona Pătrulească face dezvăluiri de cuplu. Cum a început povestea de dragoste cu soțul ei

18.07.2020, 11:35
Simona Pătrulească face dezvăluiri de cuplu. Cum a început povestea de dragoste cu soțul ei
Simona Pătrulească face dezvăluiri de cuplu. Cum a început povestea de dragoste cu soțul ei

Vedeta de televiziune Simona Pătruleasa a scos la iveală amănunte mai puțin știute din povestea de dragoste cu partenerul ei de viață.

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a dat amănunte despre poveste de dragoste pe care o trăiește cu Sabin Ivanof, împreună cu care are o fetiță pe nume Ingrid.

”Ne-am cunoscut în urmă cu 15 ani. Sabin mi-a spus că m-a văzut dimineaţă la jurnal unde prezentam, la o altă televiziune, rubrica de sport. A făcut rost de numărul meu, a început să-mi trimită flori, m-a sunat. De văzut ne-am văzut după şase luni, eram reticentă în a-l întâlni. Dar am vorbit la telefon şi am acceptat invitaţia la o îngheţată după acest timp. De atunci nu ne-am mai despărţit niciodată”, a dezvăluit Simona Pătruleasa într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Cum trec pentru discuțiile din cuplu

Prezentatoarea știrilor de la Kanal D a explicat și cum trec ea și partenerul său de viață peste discuțiile inerente din cuplu.

”Când eram mai tânără, pe la douăzeci, treizeci de ani, eram destul de energică, mă enervam uşor, mă certam uşor. În timp, mi-am dat seama că poţi să te cerţi de la o furculiţa care e pusă greşit, de la un pahar care nu e suficient de lustruit, de la un gunoi care nu a fost dus la timp.

Nu mă mai enervez de la lucrurile astea, mi-am dat seama că o discuţie în contradictoriu nu trebuie dusă la extrem, e de evitat să arunci cuvinte pe care apoi să le regreţi. E bine să discuţi cu calm. De foarte mulţi ani nu mă mai cert, nici Sabin nu e o fire certăreaţă. Suntem într-un echilibru, nu ne plac gălăgia şi stresul unui conflict”, a spus ea.

Care a fost cel mai greu moment din viața lor

Simona Pătrueasa a mărturisit că cel mai greu momet din viața ei și a soțului ei a fost cel în care li s-a spus că nu pot avea copii.

”Cel mai greu a fost când ni s-a spus că nu vom putea fi părinţi niciodată şi să ne gândim să adoptăm. Acela a fost cel mai dificil moment, dar l-am traversat cu brio pentru că Sabin m-a încurajat permanent, mi-a spus că vom avea unul sau doi copii, câţi vreau. Şi eu i-am spus că voi fi mamă sigur şi uite că s-a întâmplat”, a precizat vedeta de televiziune.

citește și...