Simona Halep, citată la tribunal! În ce proces e implicată tenismena

26.09.2019, 15:08
Simona Halep, citată la tribunal! În ce proces e implicată tenismena
Simona Halep a fost citată la tribunal

După ce Simona Halep a abandonat în optimile turneului WTA de la Wuhan, acuzând dureri de spate, veștile proaste se țin lanț. Tenismena a fost citată la tribunal, în București, pe 16 octombrie. 

Simona Halep are calitatea de intervenient forțat într-un dosar în care un cuplu de afaceriști milionari este acuzat că a făcut numeroase „combinații” cu bani publici, scrie Spynews. Conform legii, persoana care este intervenient forțat este citată la fel ca un reclamant sau un pârât.

Simona Halep, citată alături de părinții săi

Pe lângă sportivă, în judecarea dosarului de la Judecătoria Sectorului 1 sunt citați părinții săi, cât și mai multe persoane celebre din lumea sportivă și mondenă. Persoanele reclamate sunt soț și soție și numele lor apar în mai multe dosare aflate pe rolul instanței.

La un termen anterior, Halep a chemat în garanție un bărbat pe nume Șerban C., iar instanța a admis solicitarea sa. Astfel, Simona poate solicita introducerea în litigiu a acelor persoane față de care funcţionează obligația de garanție sau de despăgubire.

citește și...