Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul său! Când va avea loc nunta

11.10.2019, 12:20
Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul său! Când va avea loc nunta
Simona Halep a fost cerută în căsătorie

Simona Halep a fost cerută în căsătorie recent de iubitul său Toni Iuruc, cu care o relație de mai multe luni. Sportiva a acceptat să îi devină nevastă, dovadă că sentimentele dintre ei sunt deja foarte puternice. 

Vara aceasta, Simona Halep a apărut în public de mai multe ori alături de Toni, iubitul său, acesta însoțind-o chiar și la evenimentele oficiale, dar și în vacanță și în turnee. 

Simona Halep se va căsători în 2020

Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, Simona Halep le-a dezvăluit unor apropiați detalii privind relația cu afaceristul costănțean. Potrivit Wowbiz, tenismena a fost cerută recent în căsătorie și a acceptat. Imediat după, campioana și Toni au început să se pregătească pentru marele eveniment, care va avea loc în septembrie 2020. 

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a declarat un apropiat al familiei. 

„Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa citată.

citește și...