Simona Gherghe, despre viața cu doi copii: „Ana mai are mici gelozii”

05.08.2019, 13:35
Simona Gherghe, despre viața cu doi copii: „Ana mai are mici gelozii”
Simona a născut al doilea copil acum trei luni

La trei luni de când a adus pe lume al doilea copil al său, Simona Gherghe a vorbit despre viața cu doi copii și despre noua viață în patru.

Prezentatoarea TV a mărturisit, pentru Libertatea, că greul a trecut și că se bucură de ajutor din partea familiei: „E foarte frumos, dar și greu, pentru că amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp. Sunt norocoasă pentru că mă ajută soțul, e și mama mea, dar și o doamnă. Pot să spun că greul a trecut, pentru că Vlad doarme de o săptămână toată noaptea”.

„Ana mă ajută la băița lui”

Vedeta a vorbit și despre relația dintre fețita sa, Ana, și micuțul Vlad: „Ana mai are mici gelozii legate de frățiorul ei, dar îl iubește, îl pupă, îi mai dă și jucării, mă ajută la băița lui de seară. Uneori ea îi mai fură suzeta și vrea în brațe fix când e Vlad la mine în brațe”.

Proaspăta mămică nu are nicio grabă în a organiza botezul băiatului, pentru că îi place să facă planuri pe termen lung. 

„Nu am luat o decizie legată de botezul lui Vlad, probabil la toamnă va fi. Nu am nici un stres, pentru că m-am obișnuit să organizez petreceri pe ultima sută de metri, așa cum s-a întâmplat la căsătoria noastră, dar și la botezul fetiței. Deocamdată sunt în concediu postnatal și vreau să profit de perioada aceasta, pentru că nu o să mă mai întâlnesc cu ea”, a mai spus Simona. 

 

citește și...