”Sex in a Pan”, unul dintre cele mai bune deserturi pe care le vei încerca. Dragoste la prima mușcătură

25.06.2022, 18:23

Acest ”Sex in a Pan” are un nume nebun pentru un desert, dar este unul dintre cele mai bune deserturi pe care le veți încerca vreodată, este un desert de budincă cu o crustă de nuci pecan crocantă. Este cu adevărat dragoste la prima mușcătură.

Este practic unul dintre acele deserturi delicioase care vă fac să gemeți de încântare. Prea mult? Indiferent de ceea ce credeți, este delicios, aproape imposibil de rezistat.

Cunoscut și sub numele de desert cu 6 straturi, acesta este un desert delicios și ușor, care este întotdeauna pe placul mulțimii.

De ce se numește sex în tigaie

Numele în sine este hilar pentru un desert. Se numește sex în tigaie pentru că sunt șase straturi.

Ce este sexul într-o tigaie

Sexul în tigaie este un desert stratificat. Stratul de jos este crusta făcută cu nuci pecan, făînă și unt. Următorul strat este un strat de cremă de brânză îndulcit cu zahăr pudră și făcut mai pufos cu frișcă. Apoi ai un strat de budincă de ciocolată, apoi încă un strat de budincă de vanilie și completăm cu frișcă pentru frișcă și apoi la final o stropiți cu ciocolată. Nu sună bine?

Și nu vă faceți griji că arată perfect cu straturi perfecte, acest desert nu este despre asta. Va arăta neglijent cu toate straturile de budincă și frișcă.

Ingrediente

Crustă:

  • 2 căni de firimituri de biscuiți graham de ciocolată sau de biscuiți
  • 3 linguri de unt nesarat

Straturi:

  • 8 oz cremă de brânză, înmuiată
  • 3/4 cană zahăr pudră, cernut
  • 8 oz Cool Whip, împărțit
  • 3 oz budincă franțuzească instant de vanilie (pachet de 4 porții)
  • 3 oz budincă de ciocolată instant (pachet de 4 porții)
  • 2 cesti de lapte, impartite
  • Pudră de cacao cernută pentru garnitură

Mod de preparare

  • Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă de copt 9×9 cu spray de gătit.
    Topiți untul în cuptorul cu microunde și lăsați să se răcească. Combinați pesmetul și untul și amestecați până se încorporează.
  • Puneți amestecul de pesmet într-o tavă pătrată de 9×9 și coaceți timp de 8-10 minute. Se pune pe un grătar pentru a se răci
  • Pregătiți fiecare dintre amestecurile de budincă în boluri separate folosind 1 cană de lapte pentru fiecare. Răciți la frigider până când este gata de utilizare.
  • Între timp, într-un bol mare de mixer, combinați crema de brânză și zahărul pudră cernut până devine cremos.
  • Adăugați o cană de Cool Whip în amestecul de brânză cremă și pliați cu o spatulă de cauciuc pentru a se combina bine. Pune deoparte până când este gata de utilizare.
  • Când crusta s-a răcit, întindeți uniform amestecul de brânză cu cremă peste crustă.
  • Întindeți budinca de ciocolată peste stratul de brânză cremă.
  • Întindeți budinca de vanilie peste stratul de budincă de ciocolată.
  • Întindeți Cool Whip rămas peste budinca de vanilie.
  • Răciți timp de cel puțin două ore pentru a se întări.
  • Imediat înainte de servire, cerne cacao deasupra.
citește și...