Sergiu Mirică a câștigat primul sezon ”Stand-Up Revolution”. A luat premiul de 20.000 de euro  

08.08.2022, 12:16
Sergiu Mirică a câștigat primul sezon ”Stand-Up Revolution”. A luat premiul de 20.000 de euro  
Sergiu Mirică a câștigat primul sezon ”Stand-Up Revolution”

Aseară, la finala emisiunii ”Stand-Up Revolution”, de la postul de televiziune Antena 1, telespectatorii și-au spus cuvântul, alegându-și concurentul preferat. Cel care a strâns cele mai multe voturi din partea publicului de acasă a fost concurentul din echipa lui Vio, Sergiu Mirică. Acesta a primit premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro.

Sergiu Miică a fost desemnat câștigătorul primului sezon ”Stand-Up Revolution”. Acesta a obținut trofeul competiției și premiul de 20.000 de euro. Sergiu Mirică a concurat în finală cu Hannah Becker, Alexandru Banciu, Paul Szabo și Sașa Ciobanu, din echipa lui Costel, Alexandru Dobrotă și Hector Ayala, din echipa lui Dan Badea, Dan Țuțu, singurul concurent al lui Teo, și Tavi Perțea și Claudiu Popa, colegii, dar și competitorii săi, în același timp, din echipa lui Vio.

Invitatul special al galei a fost Alexandru Minculescu, cel care a venit cu o supradoză de umor, prelungind suspansul așteptării rezultatului votului.

Sergiu Mirică a câștigat primul sezon ”Stand-Up Revolution”. Ce a declarat acesta după ce a fost desemnat învingător

“Ce bucurie mi-ați făcut! Cine v-a zis că asta îmi doresc?!”, a declarat entuziasmat Sergiu Mirică, la momentul înmânării trofeului Stand-Up Revolution.

“Speram să fie bine, dar ce s-a întâmplat parcă a fost ca prin vis”, a spus juratul Vio, mândru că primul câștigător al emisiunii ”Stand-Up Revolution” a fost din echipa sa.

citește și...