Șerban Huidu, atac extrem de dur la adresa Irinei Rimes: „E o închipuită”

26.09.2019, 13:54
Șerban Huidu, atac extrem de dur la adresa Irinei Rimes: „E o închipuită”
Șerban Huidu a atacat-o foarte dur pe Irina Rimes

Șerban Huidu a lansat recent un atac foarte dur la adresa Irinei Rimes. Prezentatorul TV o consideră pe artistă „o închipuită care urăște bărbații” și nici despre câțiva din colegii săi de breaslă din Republica Moldova nu a avut deloc cuvinte de laudă. 

De-a lungul timpului, nu puține au fost ocaziile în care Șerban Huidu și-a exprimat fără perdea opinia pe internet, iar de această dată cea vizată de comentarii foarte acide a fost nimeni alta decât Irina Rimes. 

Șerban Huidu: „Irine închipuite și care urăsc bărbații”

„Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de „înțelepți di pesti Prut”. Am difuzat, în urmă cu mulți ani, pentru prima dată în România la un post de radio important, Carla’s Dreams. Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ăla de dracu’ îl înțelege”, a scris Huidu. 

Prezentatorul TV a abordat și subiectul muzicii difuzate la radio în România: „Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces. Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer căcăcioșii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos. Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla’s Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei”.

Mesajul său extrem de acid a atras imediat numeroase comentarii, așa că Huidu a precizat: „Și pentru fanii ce nu au înțeles nimic din postarea anterioară, am o melodie ce îmi place mult de la Carla’s. Credeți că a ajuns la vreun radio? Nu. Că nu are pastile și nici heroină. Versurile ce impresionează adevărații semidocți”.

citește și...