Semnul astral sub care te-ai născut dezvăluie care este dorința ta ascunsă

22.06.2021, 12:36
Semnul astral sub care te-ai născut dezvăluie care este dorința ta ascunsă
Semnul astral sub care te-ai născut dezvăluie care este calitatea ta ascunsă

Fiecare persoană are anumite calități unice și dorințe ascunse, iar semnul astral sub care aceasta s-a născut poate da indicii despre aceste lucru.

Astrologii susțin că fiecare nativ are o anumită dorință ascunsă. Despre nativii din zodia Berbec se spune că au o dorință dusă la extrem de a conduce. Dacă nu se se află într-o astfel de poziție vor face absolut orice pentru a o obține.

Gemenii își doresc să fie lăsați în pace

Cea mai mare dorință a nativilor din zodia Taurului este aceea de a-și putea permite orice fel de capriciu. Își doresc foarte mult să poată achiziționa cvele mai scumpe și extravagante lucruri, de la mașini de lux la bijuterii.

Una dintre marile dorințe neștiute ale celor născuți în zodia Gemeni este să fie lăsați în pace și nimeni să nu-i copleșească cu problemele lor, pentru că acest lucru îi obosește.

Celor născuți sub semnul Racului le place să comunice cu cei din jur. Cea mai mare dorință a lor este să fie lăsați să vorbească atunci când vor și cât vor, pentru că consideră că au întotdeauna ceva important de spus.

Leii își doresc recompense

Nativii din zodia Leu sunt înnebuniți după tot ffelul de recompense. Una dintre cele mai mari dorințe ale lor este să fie premiați, indiferent pentru ce, considerând că merită să fie întotdeauna cei mai buni. Suferă în tăcere dacă acest lucru nu se întâmplă.

Pentru nativii din zodia Fecioarei, cea mai arzătoare dorință este ca cei din jur să aibă încredere totală în ei și să nu le fie pusă la îndoaială loialitatea. Nu suportă ca lumea să aibă cumva o părerea negativă la adresa lor.

Pentru Balanței, cea mai mare dorință este aceea de a găsi echilibrul în orice situație, oricât de complicată ar fi aceasta. Le place corectitudinea și în adâncul sufletului lor își doresc să fie înconjurați doar de persoane raționale în tot ce fac.

Scoprionii sunt căutători de adevăr

Despre nativii din zodia Scorpionului se spune că mereu caută adevărul, în orice situație. Dorința lor este aceea de a fi drept și obiectiv în tot ce face.

Cea mai mare dorință a nativilor din zodia Săgetătorului este să aibă parte de aventură și să le pună nimeni vreo limită. Își doresc cu ardoare să aibă libertatea de a face fix ce vor și mai ales când vor.

Capricornii își doresc cel mai mult să aibă succes, astfel că vor face orce pentru a-l obține, chiar cdacă acest lucru înseamnă de multe ori să mun cească până la epuizare.

Vărsătorii își doresc să nu fie copleșiți cu gesturi de afecțiune

Chiar dacă sunt foarte sociabili și extrem de comunicativi, nativii din zodia Vărsătorului își doresc, în realitate, deși nu arată acest lucru, să nu fie copleșiți cu gesturi de afecțiune ostentative.

Dorința lor este ca cei cu care vin în contact să fie reținuți atunci când vine vorba să-și arate sentimentele.

Cea mai arzătoare dorință a nativilor din zodia Pești este să fie lăsați să viseze. Au o imaginației exterem de bogată, astfel că vor să fie lăsați în pace să viseze cu ochii deschiși, în lumea lor.

citește și...