Semnele astrale urmărite de ghinion. Nu prea le iese nimic din ce își propun

23.08.2021, 10:42
Semnele astrale urmărite de ghinion. Nu prea le iese nimic din ce își propun
Semnele astrale urmărite de ghinion. Nu prea le iese nimic din ce își propun

Despre unele zodii, specialiștii în astrologie afirmă că sunt urmărite de ghiniuon și nu prea le iese nimic din ceea ce își propun.  Unii nativi au tendința de a se lăsa în voia sorții, doar că aceasta nu este întotdeauna  generoasă cu ei. Semnele astrale care nu prea au noroc sunt:  Berbec, Gemeni, Săgetător, Capricorn și Pești.

Nativii din zodia Berbec se regăsesc printre cei urmăriți de ghinion. Când cred că totul va fi bine intervine ceva care le dă total planurile peste cap și îi poate destabiliza, și acest lucru se întâmplă pentru că obișnuiesc să lase lucrurile în voia sorții, însă norocul nu este mereu de partea lor, ba dimpotrivă.

Și despre nativii din zodia Gemeni se spune că nu prea au noroc, însă acest lucru poate fi cauzat și de atitudinea lor negativistă. Au tendința de a se gândi la tot ce e mai rău și a luat cele mai nepotrivite decizii, iar acest lucru îi poate influența negativ, făcând ca lucrurile să nu iasă nici pe departe așa cum și-ar dori ei.

Semnele astrale urmărite de ghinion. Săgetătorii lasă totul pe ultima sută de metri

Cei născuți sunt semnul Săgetătorului sunt și ei printre nativii care pot fi urmăriți de ghinion. Sunt extrem de dezorganizați în ceea ce fac și iau decizii pe fugă, situație care le poate crea mari probleme în diverse planuri. Nu planifică nimic dinanite și lasă totul pe ultima sută de metri, de aici apărând și tot felul de probleme greu de remediat.

Despre nativii din zodia Capricornului se spune că sunt ghinioniști din cauza mândriei lor. Refuză să ceară ajutorul celor din jur, consideră că doar ei pot rezolva absolut totul, însă acest lucru le poate aduce mari probleme și le poate pune piedici în ceea ce vor să facă, de multe ori nereușind să depășească momentele de criză, lucru care le va afecta starea de spirit.

Nativii din Pești nu sunt nici ei printe cei mai norocoși din zodiac, ba dimpotrivă. Iau decizii greu, iar atunci când o fac acest lucru nu îi ajută deloc, ba chiar le creează tot felul de probleme atât în plan sentimental, cât și în pan profesional și financiar. Cântăresc prea mult înainte de a lua o hotărâre și, de multe ori, pierd timp prețios și șansa de profita de o oportunitate.

citește și...