Semifinaliștii Vocea României 2019. Cine sunt cei opt concurenți

13.12.2019, 12:53
Semifinaliștii Vocea României 2019. Cine sunt cei opt concurenți
Semifinaliștii Vocea României 2019. Cine sunt cei opt concurenți

Pe 13 decembrie va avea loc cea de-a doua semifinală a emisiunii „Vocea României” din 2019. Pe scenă vor urca opt concurenți, însă doar patru dintre aceștia vor ajunge în marea finală cu ajutorul voturilor publicului. Iată cine sunt posesorii celor mai bune voci din sezonul acesta. 

Prima ediție de live-uri de la Vocea României a adus pe micile ecrane momente muzicale pline de emoție și mesaj. Antrenorii mai aveau în echipe câte trei concurenți și fiecare dintre aceștia a dat tot ce avea mai bun pentru a obține un loc în următoarea etapă. Soarta concurenților la Vocea României a stat doar în mâinile publicului, care și-a votat preferații. 

Semifinaliștii Vocea României 2019

În cea de-a doua semifinală, fiecare antrenor mai are doi concurenți ce se luptă pentru marele premiu: Adriana Simionescu și Elena Bozian (echipa Horia Brenciu), Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes), Andi Țolea și Elena Ilie (echipa Smiley), Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter (echipa Tudor Chirilă).

Iată cine sunt cei opt semifinaliști de la „Vocea României”:

Adriana Simionescu

Adriana Simionescu are 16 ani și este pasionată de muzică. Acest domeniu este predominant în familia sa. Tatăl concurentei este cântărețul de manele Adrian Minune, iar sora sa este, de asemenea, cântăreață. Cu numele de scenă Karmen, aceasta a devenit cunoscută publicului în 2015, cu hit-ul „Domino”. 

Elena Bozian

Elena are 23 de ani și este inginer la Uzina din Mioveni. Nu are studii muzicale, dar pasiunea pentru muzică a fost atât de puternică încât a învățat singură. La audiții, concurenta a cântat “Feel It Still” și l-a convins pe Horia. La knockout-uri, Elena a pregătit piesa “Crazy” și a trecut în etapa următoare, fiind aleasă de antrenor. 

Bogdan Dumitraș

Bogdan are 25 de ani şi este originar din Botoşani. Este de profesie percuționist şi lucrează la Filarmonica din Ploieşti. A întors toate scaunele la audițiile pe nevăzute cu piesa “Grace Kelly”. Tânărul a ales să meargă în echipa “Cosmos” a Irinei Rimes. În cea de-a doua etapă a competiției, Bogdan a urcat pe scenă alături de Mihaela Romilă și Lavinia Băjinaru. Momentul său în cadrul căruia a interpretat “Finesse” (Bruno Mars) a fost câștigătorul knockout-ului.

Jasmina Răsădean

În vârstă de 16 ani, Jasmina Răsădean este din Arad și studiază canto – muzică ușoară la Liceul de Arte “Sabin Drăgoi”, în clasa a XI-a. La Vocea Românei a interpretat piesa “I Put a Spell On You”, iar interpretarea sa a avut un efect puternic asupra celor 4 jurați. Cu toții au apăsat pe buton, complet răstălmăciți de maturitatea și forța vocii Alexandrei. Tânăra a ales să meargă în echipa lui Tudor. La knockout-uri, Jasmina a cântat “Sail” (Awolnation), dar Chirilă nu a ales să meargă mai departe în competiție cu ea. Însă, norocul a fost de partea Jasminei pentru că a fost salvată de Irina.

Andi Țolea

Andi are 18 ani și este elev. La audiții, Andi a fost concurentul care a schimbat regulile jocului de la Vocea României. A interpretat piesa “Make It Rain” și emoția cu care a cântat, laolaltă cu talentul vocal, i-au impresionat pe antrenori. În acea clipă nu a mai contat faptul că echipele erau complete. Horia, Irina, Smiley și Tudor nu au putut lăsa o asemenea voce să le scape printre degete. Tânărul l-a ales pe Smiley ca antrenor. Pentru că acesta avea un concurent în plus, la knockout-uri, Andi nu a făcut parte dintr-un trio, ci dintr-un cvartet alături de Kevin Magalhaes, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu. Interpretarea sa a piesei “I Will Always Love You” l-a convins pe Smiley să îl păstreze în echipă.

Elena Ilie

Elena are 18 ani și este din Pașcani. Moștenește pasiunea pentru muzică de la tatăl său. La audiții a interpretat într-o variantă surprinzătoare piesa “Black Hole Sun” și a întors doi antrenori: Horia și Smiley. Elena a mers în echipa lui Smiley, antrenor care s-a gândit ca la knockout Elena să facă parte dintr-un trio alături de Nica Vacari și Doru Ciutacu. Concurenta a cântat “Seven Nation Army”, varianta Ben L’Oncle Soul.

Dragoș Moldovan

Dragoș este din Timișoara și are 21 de ani. Se ocupă cu dresajul canin și cu muzica, cea din urmă aflându-se pe primul loc în viața lui. Face parte din două trupe de muzică rock și studiază chitara la Facultatea de Muzică. La audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019, concurentul a interpretat melodia “Feeling Good”. A ridicat publicul în picioare și a întors toate scaunele. Dragoș l-a ales pe Tudor Chirilă. În rundă de knockout-uri, tânărul a interpretat dificila piesă a celor de la Judas Priest, “Painkiller”.

Mădălina Lefter

Mădălina are 21 de ani și a fost prima concurentă ce a deschis noul sezon de la Vocea României. Concurenta a interpretat la audițiile pe nevăzute piesa “It’s A Man’s World” și a întors toate scaunele. Decizia tinerei a fost să meargă mai departe cu Tudor. În cea de-a doua etapă a competiției (knockout-uri), antrenorul a fost de părere că Mădălinei i s-ar potrivi piesa lui Jennifer Hudson, “Golden Slumbers”. A avut dreptate. Interpretarea Mădălinei le-a scos din competiție pe cele două concurente rivale, Carmelina Burdeniuc și Cătălina Pop.

citește și...