Secretul relației dintre Lora și Ionuț Ghenu. ”Nu este uşor, dar încercăm pe cât posibil să nu o facem”

16.01.2022, 16:00
Secretul relației dintre Lora și Ionuț Ghenu. ”Nu este uşor, dar încercăm pe cât posibil să nu o facem”
Secretul relației dintre Lora și Ionuț Ghenu. ”Nu este uşor, dar încercăm pe cât posibil să nu o facem”

Cântăreața Lora, pe numele său real Laura Petrescu, a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește de câțiva anui cu Ionuț Ghenu.  Artista, în vârstă de 39 de ani, a explicat care consideră că este secretul relației lor. ”Nu este uşor, dar încercăm pe cât posibil să nu o facem”, a declarat Lora într-un interviu.

Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

Cântăreața a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre relația sa cu Ionuț Ghenu. ”Eu şi Ionuţ ne sfătuim foarte mult nu doar în privinţa proiectelor comune, ci şi a celor care mă vizează doar pe mine. Aşa mi se pare normal, să te sfătuieşti cu omul de lângă tine şi să îi arăţi că părerea lui contează pentru tine”, a spus vedeta.

Secretul relației dintre Lora și Ionuț Ghenu. ”Să comunicăm foarte direct şi să ne spunem exact părerile şi ceea ce simţim”

Întrebată care ar fi trei reguli ca un cuplu să funcționeze și ca echipă în plan profesional, Lora a răspuns: ”În momentul în care ajungem seara acasă, să nu mai abordăm subiecte legate de muncă, cu toate că nu este uşor, dar încercăm pe cât posibil să nu o facem. Să comunicăm foarte direct şi să ne spunem exact părerile şi ceea ce simţim: aşa putem să luăm cele mai bune decizii în privinţa proiectelor”.


Lora a dezvăluit și că primește sfaturi de la partenerul eii ș în ceea ce privește zona de fashion. ”Da, ne sfătuim şi în privinţa hainelor. De multe ori se întâmplă să devină un subiect sensibil pentru că atunci când mie îmi place o anumită ţinută, el este foarte critic, iar asta poate fi cu două tăişuri pentru că nu este doar un om cu care lucrez şi care are o părere negativă, este şi iubitul meu şi doare de două ori mai tare când ceva din ce am ales eu nu este pe gustul lui. Există contradicţii la capitolul ăsta, dar am evoluat împreună”, a mărturisit artista.

citește și...