Se face linia de metrou Eroilor – Piața Iancului. Ce stații vor fi pe tronson și când vor fi gata lucrările

02.07.2019, 13:06
Se face linia de metrou Eroilor - Piața Iancului. Ce stații vor fi pe tronson și când vor fi gata lucrările

E oficial! Conducerea Metrorex a făcut marele anunț: a fost publicat în platforma de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare în vederea atribuirii contractului privind serviciile de proiectare și asistență tehnică pentru magistrala 5 de metrou – Drumul Taberei – Pantelimon , secțiunea Eroilor – Piața Iancului.

Există și un termen limită pentru depunerea ofertelor: 05.08.2019! Durata stipulată în contract pentru efectuarea lucrărilor este de 60 de luni de la data atribuirii acestuia.

Se face linia de metrou Eroilor – Piața Iancului

Proiectul Magistralei 5 de metrou este finanțat din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020. Valoarea investițiilor se ridică la 70.000.000 lei fără TVA. Tronsonul Eroilor – Piaţa Iancului, parte a Magistralei 5 de metroum, va avea 4,5 kilometri şi 6 staţii.

Este vorba despre Haşdeu, Cişmigiu, Universitate, Calea Moşilor, Traian, Piaţa Iancului. Între timp, continuă lucrările la metroul din Drumul Taberei, motiv pentru care circulaţia tramvaielor liniei 41 va fi suspendată din 29 iunie până pe 1 septembrie.

Sursa: libertatea.ro

citește și...