Schimbările pe care relația cu Adrian Brâncoveanu le-a adus în viața Andreei Marin. ”M-am cunoscut într-un fel care m-a provocat”

02.01.2021, 13:55
Schimbările pe care relația cu Adrian Brâncoveanu le-a adus în viața Andreei Marin. ”M-am cunoscut într-un fel care m-a provocat”
Schimbările pe care relația cu Adrian Brâncoveanu le-a adus în viața Andreei Marin. ”M-am cunoscut într-iun fel care m-a provocat”

Andreea Marin a făcut declarații despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro, Andrea Marin a explicat prin ce schimbări a trecut de când are o relație cu Adrian Brâncoveanu. ”Mi-am redescoperit feminitatea, m-am cunoscut într-un fel care m-a provocat şi m-a ajutat să mă înţeleg mult mai profund”, a afirmat ea. ”Este dintr-un sat de lângă Focşani şi da, contează foarte mult că ne potrivim în multe privinţe. Avem aceleaşi preferinţe şi pasiuni asemenea, precum şi principii de viaţă comune”, a adăugat vedeta.

În ultima perioadă de timp, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au petrecut mult timp împreună, iar acest lucru a fost benefic pentru relația lor, mărturisește fosta zână a surprizelor. ”Am petrecut mult mai mult timp şi am fost amândoi voluntari în Campania Preţuieşte Viaţa, am făcut umăr lângă umăr convoaie umanitare şi asta ne-a ajutat să descoperim noi valenţe ale relaţiei noastre. A fost o perioadă benefică pentru noi. Chiar şi acasă, am descoperit că ne place să facem noi lucruri împreună şi e minunat să simţi astfel”, a mai spus ea.

Andreea Marin, declarații despre fiica sa

Andreea Marin a vorbit și despre fiica sa, Violeta, despre care spune că seamănă foarte mult cu ea.

”Seamănă foarte mult cu mine, recunosc. Mă recunosc în Violeta de parcă m-aş uita în urmă şi m-aş întoarce în timp…”, a afirmat vedeta.

”Eu am educat-o pe Violeta să vadă mama din mine, şi nu omul de televiziune, pentru ea nu sunt o „vedetă“, nu sunt nici pentru mine măcar. Suntem oameni cu picioarele pe pământ şi vreau să crească sănătos şi echilibrat”, a completat aceasta.

citește și...