Schimbări majore la ‘Acces Direct’. Ce se va întâmpla cu emisiunea de la Antena 1 într-o lună

04.07.2019, 14:39

De când a intrat Simona Gherghe în concediu de maternitate, locul în emisiunea ‘Acces Direct’ a fost luat de Cristina Cioran. Însă schimbările nu se opresc aici. Peste o lună, show-ul de la Antena 1 va intra în vacanță și se speculează că nu va mai fi prezentat tot de Cristina Cioran.

Schimbări majore la ‘Acces Direct’. Ce se va întâmpla cu emisiunea de la Antena 1 într-o lună

Emisiunea ‘Acces Direct’ intră în vacanță în luna august, iar actuala prezentatoare și-a făcut deja planuri pentru concediu. Cristina Cioran vrea să meargă în Anglia, la sora ei.

‘Cu emisiunea intrăm în vacanță în august. Probabil că o să mă duc la sora mea, în Marea Britanie, sau undeva unde e mai răcoare. Nu prea îmi place căldura, deși sunt de la mare, dar la mare e briza cât de cât… În Grecia îmi place în mai, iunie, în Turcia la fel, în rest, vara îmi place în Anglia, pentru că e mai răcorică, mai cu ploaie, mai cu soare. Și-n Spania e foarte fain, dar tot în iunie, maxim’, a dezvăluit Cristina Cioran pentru Libertatea.

Deși emisiunea intră în vacanță, toți se întreabă când va reveni Simona Gherghe la cârma show-ului. Cristina Cioran a făcut niște declarații incerte și a mărturisit că vedeta s-ar putea întoarce din toamnă la emisiune, ceea ce înseamnă că ea nu va mai face parte din echipa Antenei 1.

‘Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă. Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil’, a mai spus Cristina Cioran.