Schimbare radicală a Narcisei după ce a decis să rupă orice legătură cu Nicolae Guță. ‘Acum m-am liniștit, îmi văd de viața mea’

26.05.2021, 18:18
Schimbare radicală a Narcisei după ce a decis să rupă orice legătură cu Nicolae Guță. 'Acum m-am liniștit, îmi văd de viața mea'
Schimbare radicală a Narcisei după ce a decis să rupă orice legătură cu Nicolae Guță. 'Acum m-am liniștit, îmi văd de viața mea'

Narcisa a decis să întrerupă orice legătură cu tatăl fiului său, Nicolae Guță, și a luat calea credinței. Bruneta a mărturisit că nu vrea să mai fie implicată în scandaluri și și-a schimbat total stilul de viață. 

Narcisa pare să-și fi găsit liniștea sufletească, după ce a hotărât să dea uitării trecutul. În prezent, bruneta se ocupă de creșterea și educarea fiului ei, Albert, și consideră că Dumnezeu a ajutat-o să treacă peste toate momentele dificile.

Narcisa a rupt legătura cu Nicolae Guță

„Simt că m-am schimbat în bine. Mă simt liniștită, vreau să am grijă de mine. Având în vedere trecutul, că eram bombardată de multe ”trotinete”, îți dai seama că nu eram liniștită. Când ai viața ta liniștită de familie și intră niște carii, îți dai seama că-ți strică viața. Acum m-am liniștit, îmi văd de viața mea. Am grijă mai mult de mine. Dacă n-am eu grijă cine să aibe?!

Toate astea sunt datorită bunului Dumnezeu, pentru că el este primul în viața mea. Dumnezeu, după aia restul. Eu am simțit întotdeauna mângâierea lui Dumnezeu când am fost în cele mai grele momente. El este cu mine și poate chiar el îmi dictează ce și cum”, a declarat Narcisa Balaban la Antena Stars.

A fost bătută cu bestialitate în urmă cu 2 ani

Narcisa, una dintre femeile cu care manelistul are un copil, și-a văzut moartea cu ochii, după ce un bărbat din trecutul său a snopit-o în băiate, la finalul lunii mai 2019, scrie Click!

Narcisa și respectivul bărbat au avut o relație în urmă cu câțiva ani. Fostul iubit a intrat peste ea în casă și a bătut-o.

În urma agresiunilor, Narcisa s-a constituit parte civilă și a cerut 17.000 de euro pentru spitalizare. În 2014, Narcisa a avut și ea probleme cu legea, după ce a bătut-o pe o altă iubită a lui Nicolae Guță, cunoscută ca “Beyonce de România”. La vremea respectivă, ea a fost condamnată la 4 ani și 2 luni de închisoare, dar a scăpat de pușcărie după ce Beyonce și-a retras plângerea.

citește și...