Scene șocante la Zoo Oradea! Au dat o pisicuță de mâncare tigrilor?!

30.07.2019, 10:30
Scene șocante la Zoo Oradea! Au dat o pisicuță de mâncare tigrilor?!
Vizitatorii de la Zoo Oradea au avut parte de o surpriză neplăcută

Mai multe persoane au fost de-a dreptul revoltate după ce pe internet au apărut imagini cu un pui de pisică aruncat în cușca tigrilor de la Grădina Zoologică din Oradea.

Potrivit persoanei care a postat fotografiile șocante, atunci când a fost în vizită la Zoo a dat peste o scenă anormală. În cușca tigrilor se afla captivă o pisicuță, care era foarte speriată și căuta să iasă din pericol. Ce este de-a dreptul revoltător este că, atunci când femeia le-a spus îngrijitorilor, aceștia au dat din umeri și au refuzat să discute despre acest subiect. Deocamdată, nu se cunoaște motivul pentru care pisica a fost închisă în cușca tigrilor și nici cine a făcut asta.

„Mi-au fost trimise niște poze. O doamnă a vizitat azi grădina zoologică și a rămas șocată de ce a văzut. În cușca tigrilor era închisă o pisicuță, care era înnebunită de frică și stres, căuta continuu un loc pe unde să iasă. Îngrijitorii, întrebați fiind, au dat din umeri, nici măcar n-au stat de vorbă cu doamna. Asemenea oameni îngrijesc animalele la zoo? Prima lor reacție trebuia să fie una normală: să scoată pisica de acolo. Pisica n-avea cum să ajungă acolo, singură. Sunt curioasă ce explicații vor găsi. Îmi vin in minte tot felul de scenarii…Chiar atât de sadici și nepăsători putem să fim? Și erau vizitatori la zoo. Atitudinea îngrijitorilor e una josnică, mizează pe faptul că șefii lor le cântă în strună?”, a scris femeia pe Facebook.

Femeia a anunțat Direcția Sanitar Veterinară, care a anunțat că va verifica situația de la Zoo Oradea. 

 

citește și...