Scene şocante la Insula Iubirii! Doi concurenţi s-au sărutat pe buze: ‘De când aştepta el să mă prindă!’

06.08.2019, 17:57

Concurenţii de la ‘Insula Iubirii’ încep să se dezlănţuie din ce în ce mai rău. Doi concurenţi ai show-ului de la Antena 1, Bogdan și Costas, s-au sărutat și s-au atins în zonele intime, sub privirile stupefiante ale celorlalţi participanţi.

Scene şocante la Insula Iubirii! Doi concurenţi s-au sărutat pe buze: ‘De când aştepta el să mă prindă!’

Bogdan a ales să se deghizeze în femeie pentru o petrecere tematică organizată la Insula Iubirii, însă gesturile acestuia faţă de Costas au fost de-a dreptul deplasate. Bărbatul şi-a intrat rapid în rol, aşa că a trecut la fapte. I-a atins pe ceilalţi băieţi şi le-a dansat lasciv în poală.

La un moment dat, Bogdan l-a sărutat pe buze pe Costas, în văzul tuturor. Costas, şocat de ce i se întâmplă, nu ştia cum să se şteargă la gură mai repede. Înainte de a-l săruta, Bogdan l-a atins pe fund pe acesta.

Spre amuzamentul celor din jur, Costas a mărturisit: ‘De când aştepta el să mă prindă!’

Însă acesta nu a fost singurul moment şocant în care principalul subiect a fost Bogdan. Acesta s-a urcat peste Andrei, care stătea pe canapea, şi i-a dansat în poală, mimând în acelaşi timp un act sexual.

De asemenea, Bogdan şi Adrian au ieşit împreună la un date, acest lucru petrecându-se pentru prima oară în istoria emisiunii de la Antena 1.

citește și...