Scene de groază la Arad! Și-a înjunghiat fosta iubită și a transmis totul live pe Facebook

05.07.2019, 12:36
Scene de groază la Arad! Și-a înjunghiat fosta iubită și a transmis totul live pe Facebook
Bărbatul a mers cu un cuțit acasă la victime

Un tânăr de 32 de ani a reușit să bage spaima în rândul internauților, azi-noapte, în Nădab, Arad. Bărbatul și-a înjunghiat iubita, pe fratele acesteia, totul în timp ce transmitea live pe o rețea socială agresiunea teribilă. 

Totul a început aseară, atunci când individul a văzut, într-un video de pe Facebook, cum fosta iubită dansează cu alt bărbat, la o petrecere în casa părinților ei din Nădab. Deși se despărțiseră de o lună, tânărul, în vârstă de 32 de ani, a văzut atunci roșu în fața ochilor și mers către locuința fetei, înarmat cu un cuțit. 

Un copil, martor al măcelului

Înainte să înceapă atacul, bărbatul s-a asigurat că filmează totul și transmite live pe Facebook. Au urmat clipe de groază, în care acesta și-a înjunghiat atât fosta iubită, cât și pe fratele acesteia, apoi a fugit de la fața locului. 

Pe filmarea șocantă se aud țipetele femeii, dar și un copil care strigă „Nu muri, mami meu!”. 

După ce a fugit, bărbatul s-ar fi înjunghiat în gât și în abdomen, cu intenția de a se sinucide, au relatat polițistii arădeni. Agresorul a ajuns la Spitalul Județean, unde primește îngrijiri medicale. 

Fratele fostei iubite e în stare gravă

„Este o fată de 24 de ani internată în Secția de Chirurgie, cu o plagă în zona toracelui, superficială, nu este grav. De asemenea, în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă se află un tânăr de 22 de ani, cu plagă înjunghiată în zona inimii, este intubat. Pacientul a fost operat, este într-o stare destul de gravă. De asemenea, agresorul se află internat tot în Secția de Chirurgie, cu o plagă înjunghiată în abdomen”, a afirmat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Potrivit Mediafax, în acest caz s-a deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. 

 

citește și...