Accident terifiant în Ialomiţa, 10 morţi şi 9 răniţi grav! Primele imagini de la faţa locului

05.10.2019, 09:30

Scene de coşmar pe o şosea din Ialomiţa! 10 persoane au decedat şi alte 9 sunt în stare gravă după ce un microbuz a intrat într-un TIR, sâmbătă dimineață.

Potrivit Antena 3, în microbuz au fost 17 persoane, iar în urma accidentului au murit 10 persoane din acest autovehicul, precum şi şoferul tirului.

Accident terifiant în Ialomiţa, 10 morţi şi 9 răniţi grav! Primele imagini de la faţa locului

Accidentul terifiant s-a produs pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu. Din primele informaţii, se pare că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de microbuzul cu călători.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că a fost activat planul roşu de intervenţie, la ora 5:15, fiind vorba de un număr mare de victime rămase încarcerate.

Din partea ISU Ialomiţa se intervine la faţa locului cu trei autospeciale de apă şi spumă, două de descarcerare, trei echipaje SMURD, a autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM). Au fost trimise la faţa locului şi cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Ialomiţa.

De asemenea, au fost solicitate în ajutor şi forţe ale ISU Bucureşti-Ilfov, fiind trimise la faţa locului o autospecială de terapie intensivă, două echipaje SMURD şi două autospeciale de transport personal şi victime multiple.

citește și...