Scandalul continuă pe averea Ilenei Ciuculete: cine ar fi cumpărat apartamentul solistei la scurt timp de la moartea ei

02.08.2021, 13:14
Scandalul continuă pe averea Ilenei Ciuculete: cine ar fi cumpărat apartamentul solistei la scurt timp de la moartea ei
Scandalul continuă pe averea Ilenei Ciuculete: cine ar fi cumpărat apartamentul solistei la scurt timp de la moartea ei

Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete continuă și la patru ani de la moartea regretatei soliste de muzică populară. Un bărbat susține că soțul artistei, Cornel Galeș, ar fi vândut toate bunurile Ilenei înainte ca el să moară. 

Cornel Galeș s-a prăpădit în urmă doi ani, în urma unui accident de mașină în Spania. După ce bărbatul a decedat, fiica lui, Claudia, a moștenit toate bunurile pe care le mai avea tatăl ei. În ecuație au intrat și fiii Ilenei Ciuculete, care își cer drepturile după moartea mamei sale.

Cine ar fi cumpărat apartamentul solistei la scurt timp de la moartea ei

Se pare că scandalul pe averea interpretei de muzică populară e departe de a se încheia! Un impresar elvețian a mărturisit că a cumpărat apartamentul Ilenei Ciuculete, în valoare de 110.000 euro, după ce artista a murit.

Fiii artistei, Mugurel și Cristi Sfetcu, au cerut în instanță executarea silită, însă cetățeanul elvețian vrea cu orice preț anularea executării, mărturisind că este proprietarul apartamentului.

Conform Wowbiz, bărbatul a declarat că Cornel Galeș i-a vândut apartamentul cu puțin timp înainte să moară. După ce i-a virat banii în cont, acesta nu a mai apucat să termine toate actele pentru că Galeș locuia în Spania.

Drept urmare, bărbatul a dat-o în judecată pe fiica lui Cornel, pentru a obține o hotărâre judecătorească ce ar putea înlocui actul de proprietate. Astfel, el va putea opri executarea silită cerută de băieții Ilenei Ciuculete.

Ce avere primise Cornel Galeş după moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Galeş a rămas după Ileana Ciuculete cu o casă în Chitila, un apartament în Cosmopolis, casă, maşină, iar unii spun că şi-ar fi cumpărat o vilă cu piscină şi o casă, inclusiv în Spania, unde se mutase de doi ani de zile, dar şi locurile de veci din Cimitirul Străuleşti, unde îşi făcuse cavou cu artista.

Cornel Galeș a primit cel mai mult din avere, dar şi o cotă parte din drepturile de autor.

”Instanţa nu a reţinut aceste bunuri. A respins ca neîntemeiat. S-a împărţit jumătatea de casă de 91.000 de euro din cei 182.000 de euro, la cât a fost vândută casa. O pătrime din jumătatea de vilă i-a revenit lui Galeş, iar trei pătrimi le-au revenit copiilor”, a explicat la momentul respectiv, avocatul Teodor Popa, cel care i-a apărat pe băieţii artistei.

citește și...